Anka Kitapevi'nin sahibi Cem Çağlak, duygusal bir veda mesajıyla dükkanını kapatma kararı aldığını duyurdu. Binanın yıkım kararı alınmasıyla beraber, uzun yıllar boyunca birçok kişinin hayatına dokunan ve değer katan Anka Kitapevi'nin artık faaliyet göstermeyeceğini belirtti.

 Çağlak, işini devam ettirmeme kararını açıklarken, dükkanın boşaltılması için 31 Mayıs'a kadar süre verdiğini ifade etti. Yardım talebiyle de koli ihtiyacını dile getiren Çağlak, “Evet, yolun sonuna geldik. Sayfalar dolusu yazabilirim fakat lüzum görmüyorum. Zira buna bile mecalim yok artık. Sözün kısası şu, dükkanın bulunduğu yere yıkım kararı çıktı. Anka birçoğunuzun hayatına dokundu, az çok demeden değerler kattı. Bu işi artık yapmayacağım.

Koyunlar Yeşil Alanlarda Otluyor Koyunlar Yeşil Alanlarda Otluyor

Dükkanın elden çıkmasında katkıda bulunursanız çok makbule geçer. 31 Mayıs akşamı boşaltmış olmam gerekiyor. Çok sayıda koliye ihtiyacım var şimdilik. Mayıs'ın son haftası da eşyaları toparlayacağım. Bu şehirde yahut başka yerde bu işi yapacaklara ilanı ulaştırırsanız sevinirim. Daha fazla dramatize etmiyorum. Sevgiyle kalın, iyi hatırlayın.” ifadelerine yer verdi.

Haber: H. Murat Taner 

Anka2

Anka3