08:55 Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Merkez ilçedeki köy ve mahallelerde yeni doğmuş buzağıların küpelenmesi ve aşılanması çalışmalarına devam ediyor.

08:43 Gündem

Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören belediye personeli ve vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

08:27 Gündem

Kırklareli Üniversitesi'nin düzenlediği 'İnsan Değeri' konulu konferansa, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve şube müdürleri katıldı.

9 saat önce Gündem

Kırklareli'ne bağlı Lüleburgaz'da bulunan bir apartmanda engelli bir birey yaşıyor olması sebebiyle engelli rampası yapıldı. Apartman sakinlerinin rampanın yapımının ardından çok yer kapladığı gerekçesiyle tepki gösterdiği iddia edildi.

10 saat önce Siyaset

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları yönetim adayları, Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay'a ziyarette bulundu.

11 saat önce Sağlık

Kırklareli Merkez KETEM birimi, Babaeski Atatürk Mahallesi’nden gelen misafirlerin rutin kanser taramalarını gerçekleştirerek, farkındalık eğitimi verdi.

11 saat önce Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’na yeni üyeler katılmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Erhan Eskici'nin üyelik işlemini gerçekleştirdi.

11 saat önce Spor

Evrensekiz Evrenspor, genç yetenek Taha Yasin Yakmacı ile 2024-2025 sezonu için anlaşmaya vardığını duyurdu.

12 saat önce Gündem

Kırklareli Canları tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinde Belediye Başkanı Derya Bulut, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

12 saat önce Asayiş

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir düğünde kazayla meydana gelen ateşli silahla yaralanma olayının ardından jandarma tarafından tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda, adeta cephane çıktı.