Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç'ı ağırladı. Özsan, Kırklareli'nde istihdamın artırılması ve ekonominin canlanması adına yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Geçmişte gerçekleştirdikleri çalışmaları ve önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri projeleri paylaşan Özsan, bu çabaların bölge ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ ENGELLİ ÖĞRENCİLER BALIKÇI KENAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ziyarete ilişkin şu bilgileri verdi: “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret eden Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç, bölgede faal olarak sürdürülen işler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretinden dolayı Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Saraç’a teşekkür etti.”

Haber: Ercan Bitti