Parti Üyelerine İndirim Uygulanacak Parti Üyelerine İndirim Uygulanacak

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Mesleki Eğitim Toplantısına Katıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen “Mesleki Eğitim Toplantısı”na katıldı.

Toplantı, Kırklareli OSB Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. İstihdam ve mesleki eğitim ihtiyaçlarının tespiti ve çözüm önerilerinin ele alındığı bu önemli etkinliğe birçok paydaşın katılımı sağlandı.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İlimizin ve Kırklareli Organize Sanayi Bölgemizin istihdam ve mesleki eğitim ihtiyaçlarının tespiti ve çözüm önerilerine yönelik Mesleki Eğitim Toplantısı Kırklareli OSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Birçok paydaşın da yer aldığı görüşmelerde, geleceğe yönelik hedefler belirlendi” dedi.

Toplantıda, bölgenin istihdam ve mesleki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin tartışılmasıyla ilgili önemli adımlar atıldığı belirtildi. Kırklareli'nin ekonomik ve endüstriyel potansiyelinin daha da gelişmesine katkı sağlamak amacıyla yapılan bu toplantının, bölge için önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Haber: H. Murat Taner

3Tso