Kırklareli Kent Konseyi, seçimli genel kurul için yeni tarih belirledi. İlk planlanan tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemeyen genel kurul, 7 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kent Konseyi'nin 2024 1. Dönem faaliyet sunumuyla başlayacak olan genel kurulda, divan heyetinin oluşturulmasının ardından seçimler gerçekleştirilecek. Adayların belirlenmesi, adaylık konuşmaları ve seçim süreci, katılımcıların görüş ve düşüncelerini dile getirecekleri önemli bir platform sunacak.

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kırklareli Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul İlanı. Kent Konseyi Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince Kırklareli Kent Konseyinin Olağan Seçimli Genel Kurulu 30 Nisan2024’de yeter çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştır.

 Seçimler 7 Mayıs 2024 günü saat 13.30’da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Gündem:

İstanbul’da vatandaşlar “Kurtuluşa Giden İlk Adım” yürüyüşünde bir araya geldi İstanbul’da vatandaşlar “Kurtuluşa Giden İlk Adım” yürüyüşünde bir araya geldi

Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Kırklareli Kent Konseyi 2024 1. Dönem Faaliyet Sunumu, Divan Heyetinin Oluşturulması, Seçimler, Adayların Belirlenmesi, Adaylık Konuşmaları, Seçim, Sonuçların İlanı, Dilek ve Temenniler.’’

Haber: Arzu Dursun Atay