Mezarlık İçindeki Yollar Yenileniyor Mezarlık İçindeki Yollar Yenileniyor

Lüleburgaz Doğa Koleji, bölgedeki Ziraat Odası üyelerine yönelik özel bir indirim fırsatı sunarak eğitim alanında önemli bir adım attı. Doğa Koleji'nin Lüleburgaz Kampüsü, kaliteli eğitim anlayışını geniş kitlelere ulaştırmak ve çocukların eğitimine destek olmak amacıyla Lüleburgaz Ziraat Odası ile iş birliği yapma kararı aldı.

Bu iş birliği çerçevesinde, Doğa Koleji'nin kampüs müdürü Hüseyin Daş, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca'yı ziyaret ederek iş birliği anlaşmasını gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeler sonucunda, oda üyelerinin çocuklarına yönelik %25 eğitim indirimi sağlayan bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşma ile tüm Ziraat Odası üyeleri, Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü'ne yeni kayıt yaptırdıkları takdirde %25 eğitim indiriminden faydalanabilecekler.

Görüşme ve protokol hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Lüleburgaz Doğa Koleji kampüs müdürü Hüseyin Daş Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca’yı ziyarette bulundu.Gerçekleştirilen ziyarette oda üyelerinin çocuklarına özel “%25 eğitim indirimi” anlaşması imzaladılar.Tüm oda üyeleri Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsümüze yeni kayıt yaptırdıkları takdirde %25 eğitim indiriminden faydalanabileceklerdir.”

Haber: Arzu Dursun Atay