Günün ilk saatlerinden itibaren aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Recep Özkan, Lüleburgaz halkıyla doğrudan temas kurarak, onların sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Esnaf ziyaretleriyle de iş dünyasının nabzını tutan Özkan, köylerdeki hemşehrileriyle de bir araya gelerek onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini öğrenmeye çalıştı.

Recep Özkan'ın saha çalışmaları, Lüleburgaz'daki seçmenlerle yakın temas kurarak onların güvenini kazanma çabasını yansıtıyor. Özkan'ın ev ziyaretleri ve esnaf buluşmalarıyla yerel halkın taleplerini ve beklentilerini doğrudan dinlemesi, onun seçim sürecindeki aktif rolünü ve vatandaşlarla kurduğu iletişimi vurguluyor.

Ziyaret hakkında İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayımız Recep Özkan, günün erken saatinde başladığımız Lüleburgaz çarşı sokaklarında,vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, köylerde hemşehrilerimizle, ev ziyaretlerimiz ile devam etmektedir. Ellerimizi her zaman sımsıkı tutan, bizleri ilgi ve samimiyetle karşılayan kıymetli hemşehrilerim; birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.”

‘’Büyükkarıştıran’da Bir Zafere Daha İmza Atacağız’’ ‘’Büyükkarıştıran’da Bir Zafere Daha İmza Atacağız’’

Haber: H. Murat Taner