Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası'nda heyecan doruğa çıkıyor. Kırklareli Masterler Takımı, turnuvada adını finale yazdırmayı başardı ve şimdi finalde Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Veteranda şampiyon belli oldu Veteranda şampiyon belli oldu

Kırklareli'nin gururu olan Masterler Takımı, şimdi tüm gözlerin üzerinde olduğu final maçında şampiyonluk için mücadele edecek. Kırklareli'nin sporcuları, büyük bir azim ve kararlılıkla sahaya çıkarak şehrin adını en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Bu önemli final karşılaşması, Kırklareli'nin spor severleri ve taraftarları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Kırklareli Masterler Takımı, şampiyonluk kupasını Kırklareli'ye getirerek şehrin spor geleneğine yeni bir zafer daha eklemeyi hedefliyor.

 Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı olarak Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası'nın üçüncü karşılaşmasında Mardin Kızıltepe Veteranlar'ına 2-1 yenildik. Yarı finale çıkmayı hak kazanarak, bu akşam Kırklareli Masterler'ı ile final için karşılaşacağız.”

Haber: H. Murat Taner