Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve yanlarında bulunan MHP il yöneticilerini ağırladı. Ziyarete MHP Kırklareli İl Genel Meclis üyesi Cihan Alkan ve MHP il yönetiminden Sencer Karaman, Nazan Çölgeçen, Zinnur Özdere ve Kofçaz İlçe Başkanı Süleyman Engin de katıldı. Ziyarette Başkan Savaşan ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Şenol’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

438159550 122143196900200293 8894430945298633614 N

Şenol’dan Başkan Bulut’a Hayırlı Olsun Ziyaret Şenol’dan Başkan Bulut’a Hayırlı Olsun Ziyaret

Başkan Şenol, gerçekleşen ziyaret için teşekkürlerini ileterek, birlikte yürütülecek çalışmaların il ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Şenol, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’MHP Kırklareli İl Başkanımız Sn. Şaban Savaşan, Kırklareli İl Genel Meclis üyemiz Sn. Cihan Alkan ve beraberlerinde bulunan MHP il yönetimimizden Sn. Sencer Karaman, Sn. Nazan Çölgeçen, Sn. Zinnur Özdere ve MHP Kofçaz İlçe Başkanımız Sn. Süleyman Engin'e hayırlı olsun ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Birlikteliğimizin ve çalışmalarımızın ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini dilerim.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner