Türk Psikologlar Derneği Kırklareli İl Temsilciliği, yaptığı açıklamada, 10 Mayıs Psikologlar Günü'nü kutlayarak, meslektaşlarını dayanışmaya davet etti. Bu özel gün vesilesiyle bir araya gelerek dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan temsilcilik, birlikte hareket etmenin bireysel eylemlerden daha güçlü etki yaratacağını vurguladı. Etkinlik, 10 Mayıs Cuma Günü Flory Restaurant & Cafe’de gerçekleştirilecek.

Açıklamada, dayanışma ve birlik ruhunun mesleki gelişime katkı sağlayacağına inanıldığı ifade edilirken, meslektaşların bu buluşmada bir araya gelerek fikir alışverişi yapabilecekleri ve birbirlerine destek olabilecekleri belirtildi.

TPD Kırklareli İl Temsilciliği, Psikologlar Gününü buluşmasının detayları hakkında şu ifadelere yer verdi; “Değerli meslektaşlarımız, TPD Kırklareli İl Temsilciği olarak 10 Mayıs Psikologlar Gününde bir arada bulunmak istiyoruz. Bu vesileyle dayanışma kültürünü geliştirmeyi ve birbirimize güç vermeyi hedefliyoruz. Birlikte hareket etmenin bireysel eylemlerden daha güçlü etki yaratacağını düşünüyoruz. Bu düşünceler içinde 10 Mayıs Psikologlar Gününü kutlar, dayanışmayı güçlendirecek buluşmaya bekleriz.”  

Talay, Merve ve Taha'nın Nikahını Kıydı Talay, Merve ve Taha'nın Nikahını Kıydı

Haber: H. Murat Taner