Projenin inşaat çalışmaları hızla devam ederken, konut fiyatlarının belirlenmesinin ardından hak sahibi olacak vatandaşların belirlenmesi için kura çekimi yapılacak. TOKİ yetkilileri, kura çekimi tarihini belirledikten sonra ilgili bilgilerin TOKİ resmi web sitesi olan http://toki.gov.tr adresinden duyurulacağını bildirdi.

Kura çekimi sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar, belirlenen tarih ve saatte temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar. Sözleşme imzalama programı için belirlenen tarihler de yine TOKİ'nin resmi web sitesinden duyurulacak. TOKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kırklareli Merkez Kavaklı Mahallesi 55 konut projemiz % 57 inşaat seviyesinde olup çalışmaları devam etmektedir.

Sıtkı Akalın, Yaşamını Yitirdi Sıtkı Akalın, Yaşamını Yitirdi

Konut fiyatlarının belirlenmesinin ardından konut belirleme kuraları gerçekleşecek ve İdaremizce ilan edilecek olan tarihte hak sahibi vatandaşlarımız temerküz banka şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklardır.

Sözleşme imzalama programı için tarih belirlenmesinin ardından web sitemiz http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecektir."

Haber: H. Murat Taner