Kırklareli'nin Asılbeyli köyünde yaşayanların üzücü kayıplarıyla yasa boğulduğu bildirildi. Köy sakinlerinden olan Esma Yolaçtı ve Şengül Kaçak'ın babası, Esin eczanesinde çalışan Umut Yolaçtı, Özge Yolaçtı, Haydar Ekiz ve Arzu Ceylan'ın dedesi, Sebahattin Yolaçtı ve Ahmet Kaçak'ın kayınpederi olan Hüseyin Yalama'nın vefat ettiği belirtildi. Hüseyin Yalama'nın cenazesinin bugün öğle namazının ardından Asılbeyli köyü mezarlığında defnedileceği açıklandı. Dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.

Diğer bir üzücü haber ise Kofçaz'dan geldi. Kırklareli İl Özel İdare emekli genel sekreteri Ziya Eser'in kayınvalidesi ve Kofçaz Ziraat Odası Başkanı Zeki Çetintaş'ın annesi olan Ayşe Çetintaş'ın vefat ettiği öğrenildi. Ayşe Çetintaş'ın cenazesinin bugün öğle namazının ardından Kofçaz beldesi mezarlığında toprağa verileceği ifade edildi. Dost ve akrabalarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Doğa ve İnsan için Dönüşüm Doğa ve İnsan için Dönüşüm

Son olarak, İstasyon Mahallesi'nde yaşayanların başı Nevzat Atakur'un vefatıyla yine dertte. Merhum Mehmet Atakur'un oğlu Adviye Atakur'un eşi olan Nevzat Atakur'un öldüğü belirtildi. Nevzat Atakur'un cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Sungurbey Camii'nden kaldırılarak şehir mezarlığında defnedileceği bildirildi. Dost ve akrabalarına sabır diliyoruz.

Haber: Arzu Dursun Atay