AK Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı Fırat Yayla, Babaeski'nin Alpullu bölgesinde yapılacak olan 3 Hekimli Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım Binası'nın temel atma törenine katıldı. Törene AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu gibi önemli isimler de katılım sağladı.

Yayla, temel atma töreninde Babaeski'nin sağlık altyapısına önemli bir katkı sunacak olan bu tesisin hayırlı olmasını diledi. Babaeski'nin sağlık hizmetlerindeki kalite ve erişim imkanlarını artırmayı hedefleyen bu yeni tesisin ilçeye önemli bir değer katacağını vurguladı.

Başkan Talay, Yağmur Duasına Katıldı Başkan Talay, Yağmur Duasına Katıldı

Yayla, törenin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Babaeski Alpullu 3 Hekimli ASM ve 112 Acil Yardım Binası'nın temel atma töreninde; AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu değerli katılımlarıyla yer aldık. İlçemize hayırlı olsun!’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay