Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kadınlar Günü'nü unutulmaz kılmak adına özel bir etkinliğe imza atıyor. Belediye tarafından düzenlenen Kültür Gezileri kapsamında, Pınarhisarlı kadınların ve hemşehrilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Heybeli Ada ve İstanbul Boğazı turu, unutulmaz anlar vaat ediyor.

Geziye katılmak isteyenler için kayıt başlangıç tarihi 4 Mart Pazartesi olarak belirlenirken, kayıt işlemleri 8 Mart Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıt noktası olarak Atatürk Kültür Merkezi gösteriliyor. Turun başlangıç saati ise 9 Mart Cumartesi günü sabah 07:30 olarak planlanmış durumda. Araçlar, Pınarhisar Belediye Başkanlığı önünden kalkacak ve katılımcıları unutulmaz bir gün bekliyor olacak.

Pınarhisar Belediye Başkanlığı yetkilileri, bu özel etkinlikle ilgili olarak, "Kıymetli hemşehrilerimiz, Pınarhisar Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında bu hafta 8 Mart Kadınlar Günü'ne ve Pınarhisarlı Kadınlarımıza özel Heybeli Ada ve İstanbul Boğaz turumuz olacak. Sizleri bu özel günde aramızda görmekten mutluluk duyacağız!" şeklinde bir açıklama yaptı.

Haber: Arzu Dursun Atay