Kırklareli Valisi Uğur Turan, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kırklareli’ne gelen Adalet Bakan Yardımcısı Can Tuncay’ı Valilik Makamında kabul etti. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Turan ile Bakan Yardımcısı Tuncay bir süre görüşerek çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret, kentteki adli ve güvenlik hizmetlerine ilişkin kurumlar arası temasların da bir arada yürütüldüğü bir buluşma oldu.
Ziyarette Ceza İşleri Genel Müdürü Hazım Aslancı, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Levent Taşkoparan, Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Aslan, İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Doğan ve Kırklareli Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmet Saçlı da yer aldı. Görüşmede ayrıca İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk de hazır bulundu.
Kırklareli Valiliği’nde gerçekleşen kabulde adli kurumların yanı sıra güvenlik birimlerinin yöneticileri de bir araya gelirken, ziyaret kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




