Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ve Şube Yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, sendika yetkilileriyle önemli konuların görüşüldüğü bildirildi.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ve yönetimi, Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Özmüş ve yönetim, ziyaretleri dolayısıyla Halebak'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, ziyaretin ardından Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi tarafından gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini iletti. Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Özmüş ve yönetim de Halebak'a seçim sürecinde başarılar dileyerek, dayanışma ve işbirliği çağrısında bulundu.

Ziyaret hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sayın Emin Halebak Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanımız Mehmet Özmüş ve Şube Yönetimimizi ziyaret etmişlerdir.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder,başarılar dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay