AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı bünyesinde gerçekleştirilen toplantıda, teşkilat çalışmaları ve gündemde bulunan konular ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Lüleburgaz’daki teşkilat faaliyetlerinin planlı ve koordineli şekilde sürdürülmesine yönelik istişareler yapıldı.
Toplantı kapsamında önümüzdeki süreçte yürütülmesi planlanan çalışmalar değerlendirilirken, teşkilatın saha faaliyetleri ve organizasyonlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe Başkanı Kayalı’nın riyasetinde gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerileri de ele alınarak çalışmaların etkin şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından toplantının ardından yapılan açıklamada, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısının gerçekleştirildiği belirtilerek toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu. Teşkilatın düzenli toplantılarla çalışmalarını değerlendirmeye ve yeni dönem faaliyetlerini planlamaya devam edeceği ifade edildi.





