Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürü Murat Altınöz, TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek okul servis hizmetlerine yönelik kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında taşımalı eğitimde görev yapan servis araçlarını yerinde denetleyen Altınöz, şoförlerle birebir görüşerek ulaşım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken güvenlik tedbirleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Müdür Altınöz, servis hizmetlerinin öğrencilerin okula düzenli, sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşmasındaki kritik rolüne özellikle vurgu yaptı. Eğitim sürecinin sadece okul içindeki faaliyetlerden ibaret olmadığını belirten Altınöz, öğrencilerin güvenle taşınmasının da eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade etti.

Müdür Akdemir’den Atatürk Ortaokulu’na Ziyaret
Müdür Akdemir’den Atatürk Ortaokulu’na Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında güvenli ulaşım standartlarının titizlikle uygulanmaya devam edeceğini belirten Altınöz, öğrencilerin eğitim ortamına huzur içinde devam edebilmeleri için gerekli tüm hassasiyetin sürdürüleceğini söyledi. İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün, servis hizmetlerinde kalite ve güvenliği artıran çalışmalara kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi