Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, dernek binasının bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Ateş, anıtın boyalarının dökülmeye başlaması üzerine yapılan müdahale ile derneğe yakışır bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti.

İstanbul Valisi Gül: "İstanbul’da 100 tane kreş, 100 tane anaokulu ve 4-6 yaş Kur'an kursları yapacağız"
İstanbul Valisi Gül: "İstanbul’da 100 tane kreş, 100 tane anaokulu ve 4-6 yaş Kur'an kursları yapacağız"
İçeriği Görüntüle

Başkan Ateş, “Çalışmalarda emeği geçen Kırklareli Belediye Başkanlığı ve tüm yetkililere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Dernek, Atatürk Anıtı’nın bakımının tamamlanmasıyla hem tarihi değeri korumuş hem de dernek bahçesinin estetik görünümünü güçlendirmiş oldu. Başkan Ateş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dernek binamızın bahçesinde bulunan Atatürk Anıtımızın boyaları dökülmeye başlamıştı anında müdahale ederek Derneğimize yakışır bir görünüme getirildiği için Kırklareli Belediye Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Kaynak: Haber Merkezi