Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Arslan, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tarih boyunca egemenlik ve bağımsızlığını korumak için mücadele eden ve bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitleri minnetle andığını belirtti.

Arslan, şehitlerin milletin birlik ve beraberliği için gösterdikleri fedakarlıkların unutulmayacağını vurgulayarak, Aziz Şehitlerin milletin bağrında ebediyen yaşayacağını ifade etti. Ayrıca, Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanları şükran ve minnetle anıldığını dile getirdi.

Başkan Arslan, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü kutlu olsun! Tarih boyunca egemenlik ve bağımsızlığını, millî birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan, bu uğurda ödediği bedellerle destanlar yazan Aziz Şehitlerimiz, milletimizin bağrında ebediyen yaşayacaktır. Bu itibarla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şükranla ve minnetle anıyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner