Babaeski’de yapımına başlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonlu Gençlik Merkezi projesinin inşaat alanında incelemelerde bulunuldu. Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Kaymakam Tamer Orhan ve protokol üyeleriyle birlikte ilçede yapımına başlanan yatırımın inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Gerçekleştirilen incelemelerde, Babaeski’ye kazandırılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonlu Gençlik Merkezi projesinin yapım süreci hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İlçeye kazandırılacak yatırımın özellikle gençler ve ilçe sakinleri açısından önemli bir hizmet olacağı belirtilirken, çalışmaların inşaat alanında sürdüğü ifade edildi. Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, projenin Babaeski’ye, gençlere ve hemşehrilere hayırlı olmasını diledi. Yayla, ilerleyen günlerde temel atma töreninin de gerçekleştirilmesinin planlandığını belirtti. Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonlu Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte Babaeski’nin yeni bir yatırıma daha kavuşması hedeflenirken, projenin yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Başkan Yayla, şunları söyledi:
“Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan ve değerli protokol üyelerimiz ile birlikte, ilçemizde yapımına başlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonlu Gençlik Merkezimizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Babaeski’mize kazandırılacak bu önemli yatırımların ilçemize, gençlerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
İnşallah ilerleyen günlerde temel atma törenimizi de hep birlikte gerçekleştirerek, Babaeski’miz için güzel bir adımı daha atacağız. Babaeski’miz için hep birlikte çalışmaya, ilçemizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz.”





