Çanakkale Belediyesi Spor Kulübü ile oynanacak olan maç öncesi, Babaeskispor Basketbol Takımı yöneticileri, antrenörleri, oyuncuları ve Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu'yu makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, spor camiasındaki iş birliğini ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, Babaeskispor Basketbol Takımı yetkilileri, İl Müdürü Babuşçu'ya kendisine özel olarak hazırlanan Babaeskispor formasını hediye etti. Bu jest, İl Müdürü Babuşçu'nun sporun ve takımın yanında olduğunu gösterirken, aynı zamanda sporcuların da takdirini kazandı. Formanın üzerinde Babuşçu'nun adının yazılı olması, verilen değeri ve önemi bir kez daha vurguladı.

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale Belediyesi SK ile oynayacağımız Bölgesel Basketbol Erkekler Ligi ilk maçımız öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Emrah Yüksel Babuşçu'yu makamında ziyaret ederek kendisine adının yazılı olduğu formamızı hediye ettik. Bizlere verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettik.”

Haber: H. Murat Taner