Bahçeşehir Kırklareli Kampüsü, öğrencilerin uluslararası standartlara uygun Almanca dil seviyelerini belirlemelerine olanak sağlamak amacıyla Telc sınavlarını düzenledi. Avrupa Dil Portföyü'ne (CEFR) göre Almanca dilinin temel seviyelerini ölçen bu sınavlar, DAS Akademie tarafından gerçekleştirildi.

Kampüs, Telc A1 Junior ve Telc A2 Schulen sınavlarının merkezi olarak öğrencilerini ağırladı. Bu sınavlar, öğrencilerin Almanca dilindeki becerilerini objektif bir şekilde değerlendirerek, dil öğrenme süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bahçeşehir Kırklareli Kampüsü, öğrencilerine uluslararası geçerliliği olan ve prestijli bir sertifika elde etme fırsatı sunarak dil öğrenme motivasyonlarını artırmayı hedefliyor.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bahçeşehir Kırklareli Kampüsü olarak, Avrupa Dil Portföyü'ne (CEFR) Almanca dilinin temel seviyesini ölçen uluslararası geçerliliği olan DAS Akademie tarafından gerçekleştirilen Telc A1 Junior ve Telc A2 Schulen sınavlarının merkezi olarak öğrencilerimizi ağırladık.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay