Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği yönetimi, 2014-2024 yılları arasında Kırklareli Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve derneğin her zaman yanında olan  Mehmet Siyam Kesimoğlu'na teşekkür etti. Dernek yönetimi, Kesimoğlu'nun bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için minnettarlığını dile getirdi.

Doğalgaz Çalışmaları Temmuz Ayında Başlayacak Doğalgaz Çalışmaları Temmuz Ayında Başlayacak

Dernek yönetimi adına yapılan açıklamada, Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun Kırklareli'nin gelişimi ve kalkınması için önemli adımlar attığı ve derneğin faaliyetlerine destek verdiği belirtildi. Kesimoğlu'nun samimi ve içten katkılarıyla derneğin projelerine ve etkinliklerine önemli destekler sağladığı vurgulandı.

Yönetim, Kesimoğlu'nun Kırklareli'nde yaşayan Balkan Türkleri ve göçmenler için yapılan çalışmalara verdiği destekten dolayı kendisine şükranlarını iletti.

Yönetim tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;  “2014 - 2024 Yılları Arasında Kırklareli Belediye Başkanlığı Görevinde Bulunan ve Derneğimizin her zaman yanında olan Mehmet Siyam Kesimoğlu Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür ederiz.”

Haber: Hacı Murat Taner