Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Ankara programı kapsamında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Kırklareli’nde devam eden belediye çalışmaları ile planlanan projelerin son durumu hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette, kentin gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar ve yerel yönetim hizmetlerine ilişkin yürütülen çalışmalar da ele alındı.

Başkan Bulut, Kırklareli’nin ihtiyaçları doğrultusunda sürdürülen projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, şehrin geleceğine yönelik hedefler ve devam eden yatırımlar üzerine istişare gerçekleştirildi. Görüşmede, yerel yönetim hizmetlerinin etkin şekilde sürdürülmesi ve Kırklareli’ne değer katacak çalışmaların kararlılıkla devam ettirilmesi yönündeki değerlendirmeler ön plana çıktı.

Başkan Yayla’dan Esnaf Odası’na Festival Ziyareti
Başkan Yayla’dan Esnaf Odası’na Festival Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Bulut, nazik misafirperverliği ve Kırklareli’ne gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teşekkür etti. Belediye olarak kentin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Başkan Bulut, Kırklareli’nin geleceği için iş birliği ve istişareye önem vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi