Kırklareli’nde İlköğretim Haftası Kutlamaları Törenle Başladı
Kırklareli’nde İlköğretim Haftası Kutlamaları Törenle Başladı
İçeriği Görüntüle

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü’nde düzenlenen açılış törenine katıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Başkan Bulut, eğitimin önemine vurgu yaparak çocukların ülkenin aydınlık yarınları için en büyük umut kaynağı olduğunu ifade etti.

Başkan Bulut, konuşmasında geleceğin teminatı olan çocukların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye olarak eğitime her zaman destek verdiklerini dile getiren Bulut, öğrencilere başarı, öğretmenlere kolaylık ve velilere de huzurlu bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Törene katılan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte yeni dönemin heyecanını yaşarken, veliler de çocuklarının eğitim yolculuğundaki ilk adımlarına ortak oldu. Etkinlikte öğrencilerin sergilediği performanslar ve coşkulu atmosfer, yeni eğitim yılının umut dolu bir başlangıca sahne olmasını sağladı.

Başkan Derya Bulut, “Çocuklarımızın yanında olmak, onların başarılarını desteklemek hepimizin görevi. Geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi