Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, birlik çalışmaları ve esnaf camiasına yönelik yürütülen faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Tekirdağ'da özel güvenlik personeline biber gazı eğitimi
Tekirdağ'da özel güvenlik personeline biber gazı eğitimi
İçeriği Görüntüle

Başkan Çakır, güven tazeleyerek yeniden Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevine seçilen Şeker’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında esnaf ve sanatkarların kentin ekonomik ve sosyal hayatındaki önemine vurgu yapılırken, kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Şeker’in yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade eden Başkan Çakır, görevine yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik etti. Çakır ayrıca, birlik yönetim kurulu üyelerine de çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi