Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Güler ve Küçük ailelerinin evlatları Seray ve Mert çiftinin söz merasimini gerçekleştirdi. Çiftin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olan Başkan Çamlıca, bu özel günde davetlilerle bir araya geldi.

Başkan Şenol, Kofçaz’ın Yeni Eğitim Yöneticilerini Ağırladı
Başkan Şenol, Kofçaz’ın Yeni Eğitim Yöneticilerini Ağırladı
İçeriği Görüntüle

Samimi bir atmosferde gerçekleşen merasimde, iki ailenin yakınları ve dostları genç çiftin heyecanına ortak oldu. Başkan Çamlıca, söz merasiminin ardından çifti ve ailelerini tebrik ederek yeni hayat yolculuklarında mutluluklar diledi.

Başkan Çamlıca, Güler ve Küçük ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Seray ve Mert çiftine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir gelecek diledi. Genç çiftin birlikteliklerinin en kısa sürede nikâh ve düğünle taçlanmasını temenni eden Başkan Çamlıca, “Allah tamamına erdirsin” dileğinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi