AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, çevre konusundaki taahhütlerini açıkladı. "Hepimizin Bir Dünyası Var" diyerek çevre bilincini vurgulayan Genim, sınırlı doğal kaynakların verimli kullanımı, temiz şehirler için çalışma, atık yönetimi, afetzedelere yardım ve gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakma sözü verdi.

Çevre bilincinin önemine dikkat çeken Genim, doğal kaynakların sürdürülebilir bir şekilde kullanılması gerekliliğine vurgu yaparak, sınırlı kaynakların en verimli şekilde kullanılacağına dair taahhütte bulundu. Ayrıca, havanın, suyun ve toprağın temizliği için çaba göstereceğini ve Türkiye'nin yeşil dönüşümüne katkıda bulunacağını ifade etti.

Atık yönetimi konusunda da söz veren Genim, günlük yaşantısında en az atık oluşturacağını ve oluşan atıkları geri dönüşüme kazandıracağını belirtti. Ayrıca, afet durumlarında afetzedelere yardım etmek için çaba göstereceğini ve gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğini taahhüt etti.

Babaeski Teşkilatı Haftalık Toplantıda Buluştu Babaeski Teşkilatı Haftalık Toplantıda Buluştu

Başkan Genim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin Bir Dünyası Var" diyerek; Sınırlı doğal kaynakları en verimli şekilde kullanacağıma, Havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler için çalışarak Türkiye'nin Yeşil Dönüşümüne katkıda bulunacağıma, Günlük yaşantımda en az miktarda atık oluşturacağıma, oluşan atıkları mutlaka geri dönüşüme kazandıracağıma, Deprem, sel, yangın vb. olağanüstü durumlarda, afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çaba göstereceğime, Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak için üzerime düşen sorumlulukları yerine getireceğime; Söz Veriyorum!"

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay