Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Alıpatar ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Kırklareli’nin geleceğine yön verecek yatırımlar ve belediye tarafından yürütülen projelerin mevcut durumları hakkında Bahçeli’ye bilgi sunuldu. Kentin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların ele alındığı ziyarette, devam eden ve planlanan projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Bulut, görüşmede Kırklareli’nin ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmaların yanı sıra kentin yarınlarına yönelik yatırım ve projeler hakkında kapsamlı bilgi paylaşımında bulundu. Gerçekleştirilen istişarenin, kentte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar açısından önem taşıdığı belirtilirken, Kırklareli’nin gelişimine katkı sunacak projelerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Kırklareli’nde Kışlık Gözleme Hazırlığı Başladı
Kırklareli’nde Kışlık Gözleme Hazırlığı Başladı
İçeriği Görüntüle

Başkan Bulut, nazik kabulü, Kırklareli’ye gösterdiği yakın ilgi ve kıymetli değerlendirmeleri dolayısıyla Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Ziyaretin, kentte yürütülen yatırımlar ve geleceğe yönelik projeler konusunda gerçekleştirilen istişarelerin devamı açısından önemli bir buluşma olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi