Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ercan Dinkler, belediyecilik anlayışı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dinkler, "Ben yaptım oldu" tarzı bir belediyecilik anlayışının, yollar, kaldırımlar ve imar yapıları gibi konularda sıkça karşılaşılan sorunlara neden olduğunu ifade etti. Bu anlayışın artık değişmesi gerektiğini savunan Dinkler, şeffaf, çağdaş, çalışkan ve yenilikçi bir belediye başkanının olması gerektiğini vurguladı.

CHP’lilerden Belediye Başkanı İn’e Ziyaret CHP’lilerden Belediye Başkanı İn’e Ziyaret

Özellikle halkın ihtiyaçlarını ön planda tutan bir belediye başkanının olması gerektiğini belirten Dinkler, bencil ve sadece kendi çıkarlarını düşünen bir başkanın olmaması gerektiğini dile getirdi. Bu noktada, Kırklareli'nde başarılı projelere imza atan ve halkın ihtiyaçlarına duyarlılığıyla tanınan Serdar Türker gibi bir belediye başkanının önemine dikkat çekti.

Dinkler, "Onun için en doğru seçim, Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı ve hep bağımsız kalacak olan Sayın Serdar Türker. Oy pusulasında herkesi geçerek en sonda Serdar Türker'i seçin" diyerek, halkı Türker'i desteklemeye çağırdı.

Haber: H. Murat Taner