İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, Hafize Akyol ve Onur Coşkun çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğün töreninde çifti tebrik eden Başkan Erdem, hayatlarını birleştiren Hafize Akyol ve Onur Coşkun'a ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Başkan Erdem, evlatlarını sevgi ve emekle yetiştirerek bu anlamlı güne ulaştıran Akyol ve Coşkun ailelerini de tebrik etti. Aile kurumunun toplumun en önemli yapı taşlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Erdem, yeni kurulan yuvanın sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde uzun yıllar sürmesini temenni etti.
Düğün töreninde davetlilerle bir araya gelen Başkan Erdem, genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Erdem, yeni evlenen çiftin birlik ve beraberliklerinin daim olmasını, yuvalarının huzur ve bereket içinde sürmesini dileyerek evliliklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.





