GÜLİSTAN KERİMOVA: “İZ BIRAKMAK İÇİN TANINMAK İSTİYORUM”
GÜLİSTAN KERİMOVA: “İZ BIRAKMAK İÇİN TANINMAK İSTİYORUM”
İçeriği Görüntüle

Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, Yeni Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini belediyede kabul etti. Gerçekleşen ziyarette bir araya gelen heyet, samimi bir ortamda sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Belediyede gerçekleşen buluşmada Başkan Hoşgör, Mehmet Emin Keskin ve beraberindeki heyetle bir süre görüştü. Ziyaretin karşılıklı sohbet ve iyi dilekler çerçevesinde gerçekleştiği belirtilirken, yerel düzeyde gerçekleştirilen bu tür buluşmaların kurumlar ve siyasi temsilciler arasındaki iletişim açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Yeni Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Keskin ve yönetimine nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Haber Merkezi