Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Gökhan Tekinkır ve oğlu Ahmet Talha Tekinkır’ı ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı sohbet gerçekleştirilirken, Kırklareli’nin sosyal ve ekonomik hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Ilık, Tekinkır ailesinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AFAD gönüllüleri sahada uygulamalı eğitim aldı
AFAD gönüllüleri sahada uygulamalı eğitim aldı
İçeriği Görüntüle

Başkan Ilık, birlik, beraberlik ve karşılıklı iletişimin önemine dikkat çekerek Kırklareli’nin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sunan hemşehrilerle iletişimin güçlü tutulmasını önemsediklerini belirtti. Gerçekleştirilen buluşmaların karşılıklı fikir alışverişinin yanı sıra dayanışma kültürünün gelişmesine de katkı sunduğunu ifade eden Ilık, bu tür ziyaretlerin kentteki iletişim ve iş birliğinin güçlenmesi açısından değer taşıdığını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Ilık, Gökhan Tekinkır ve Ahmet Talha Tekinkır’a nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür etti. Ilık, Tekinkır ailesine çalışmalarında başarı dilerken, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi