Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, güven tazeleyerek yeniden Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ünsal Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette bölge ekonomisinin gelişimi, ticari hayatın güçlendirilmesi ve kurumlar arasındaki iş birliğinin artırılması konularında değerlendirmeler yapıldı.
Başkan Ilık, Vural’ı yeniden göreve seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek yeni dönemin kendisi, yönetim kurulu ve borsa üyeleri için hayırlı olmasını diledi. Ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsalarının bölgesel kalkınmada önemli sorumluluklar üstlendiğini belirten Ilık, kurumlar arasında kurulacak güçlü iletişim ve dayanışmanın üreticilere, tüccarlara, sanayicilere ve girişimcilere katkı sağlayacağını ifade etti.
Babaeski’nin tarımsal üretim ve ticari birikimiyle bölge ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Ilık, bu potansiyelin daha etkin değerlendirilmesi için üretimden pazarlamaya kadar her aşamada iş birliğinin geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Kırklareli’nin ekonomik kalkınması adına ortak akıl ve dayanışma içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirten Ilık, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Vural’a teşekkür ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.




