AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, yenilenen Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı seçimlerinde seçmen iradesinin sandığa şeffaf bir şekilde yansımasını sağlamak amacıyla aktif görev aldı. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk, Belde Başkanı İlyas Ekşioğlu ve teşkilat üyeleriyle birlikte sandık görevlilerini ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında, sandık görevlileri ve seçmenlerle görüşen teşkilat üyeleri, seçim sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirttiler.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Yenilenen Büyükkarıştıran Belediye Başkanlığı Seçiminde seçmen iradesinin sandığa şeffaf bir şekilde yansıması için görevimizin başındayız!

İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk, Belde Başkanımız İlyas Ekşioğlu ve teşkilatımız ile birlikte sandık görevlilerini ziyaret ederek, hemşerilerimizle bir araya geldik.’’

Teşkilat, Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi Teşkilat, Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner