Sevdiği kızın babası 800 bin lira başlık parası istedi, çareyi inşaatlarda çalışarak arıyor
Sevdiği kızın babası 800 bin lira başlık parası istedi, çareyi inşaatlarda çalışarak arıyor
İçeriği Görüntüle

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Becerik ve Kayık ailelerinin evlatları Aleyna ile Kubilay’ın nikâhını kıydı. Genç çiftin hayatlarını birleştirdiği nikâh töreninde aileler, yakınları ve davetliler bir araya gelerek bu özel ana tanıklık etti.

Nikâh merasiminde çiftin mutluluğuna ortak olan Başkan Özalp, evlilik cüzdanının teslim edilmesinin ardından Aleyna ve Kubilay çiftini tebrik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen törende, genç çift yeni yaşamlarına ilk adımı attı.

Başkan Özalp, nikâh töreninin ardından çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Becerik ve Kayık ailelerini de tebrik eden Başkan Özalp, kurulan yuvanın hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek genç çifte mutlu bir evlilik hayatı temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi