Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, belde esnaflarından Alp Lahmacun işletmecisi Çetin Alp’in oğlu Yusuf Alp ile Pancarköy’den Oğuzhan Özdemir için düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Gençlerin vatani görevlerini yerine getirmek üzere askere uğurlanacakları programda ailelerin ve yakınlarının heyecanına ortak olan Başkan Saltık, vatandaşlarla bir araya gelerek bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadı.
Ailelerin, yakınlarının ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen asker eğlencesinde, vatani görevini yerine getirmeye hazırlanan gençler için iyi dilekler paylaşıldı. Geleneksel asker uğurlama etkinliklerinin yaşatıldığı gecede, gençlerin askerlik öncesindeki heyecanı ve ailelerinin mutluluğu bir arada yaşandı.
Alpullu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatan görevini yerine getirmek üzere yola çıkacak Yusuf Alp ve Oğuzhan Özdemir’e hayırlı tezkereler dilendi. Gençlerin askerlik görevlerini sağlık ve huzur içerisinde tamamlayarak ailelerine ve sevdiklerine kavuşmaları temennisinde bulunuldu.




