AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Gökhan Sarıçam, Uluslararası Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali ile Yaşayan Miras Şöleni kapsamında düzenlenen spor turnuvalarının ödül törenine katıldı. Festival etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen organizasyonda farklı branşlarda mücadele eden sporcular ödüllerine kavuşurken, program yoğun ilgi gördü.

Vali Turan Kocayazı Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu
Vali Turan Kocayazı Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Başkan Sarıçam, turnuvalarda mücadele eden tüm sporcuları emekleri, centilmenlikleri ve başarılarından dolayı tebrik etti. Özellikle engelli sporcuların ortaya koyduğu azim ve kararlılığın büyük takdir topladığını ifade eden Başkan Sarıçam, sporcuların örnek mücadeleleriyle Kırklareli’ne gurur yaşattığını belirtti. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Başkan Sarıçam, gençlerin, çocukların ve sporcuların aynı heyecan etrafında buluşmasının kent adına önemli bir değer olduğunu kaydetti.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Sarıçam, başta Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut olmak üzere katkı sunan kurumlara, antrenörlere ve ailelere teşekkürlerini iletti. Kırklareli’nde sporun, dayanışmanın ve kardeşlik ruhunun güçlenerek devam etmesi adına çalışmaların süreceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi