Kırklareli İl Encümeni Toplantısı Valilikte Gerçekleştirildi
Kırklareli İl Encümeni Toplantısı Valilikte Gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, odanın yeni hizmet binasına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan oda üyesi BOPAŞ Değerli Madenler Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi Murat Alınterim’i makamında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, iş dünyasındaki gelişmeler ve yerel ekonominin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Murat Alınterim’in nazik ziyaretinin yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda dayanışmanın da sembolü olduğunu vurguladı. Ilık, “Yeni hizmet binamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BOPAŞ Değerli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahibi Murat Alınterim’in bu nazik ziyareti bizim için yalnızca bir temenni değil, birlik ve dayanışmamızın güçlü bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Ilık ayrıca, Kırklareli’nin ekonomik kalkınmasına katkı sunan tüm üyelere teşekkür ederek, “Alın teriyle ilimize değer katan her bir üyemizin desteği bizim için çok kıymetli. Hep birlikte daha güçlü, daha üretken bir Kırklareli için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi