Uzmanı uyardı: "Bulduğunuz yaralı yabani hayvanlara dokunmayın"
Uzmanı uyardı: "Bulduğunuz yaralı yabani hayvanlara dokunmayın"
İçeriği Görüntüle

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçedeki eğitim kurumlarıyla iş birliği içinde yürütülen çalışmalara önem vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Talay, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Çalık ile birlikte Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Öğr. Gör. Can Demiralı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette yüksekokulun mevcut çalışmaları, akademik gelişimi ve ihtiyaç duyulan konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, okulun geleceğe yönelik projeleri ve ilçenin eğitim hayatına katkı sağlayacak yeni adımlar üzerine de istişareler yapıldı.

Başkan Talay, Pınarhisar’ın eğitim alanında gelişimine katkı sunan tüm akademisyenlere teşekkür ederek, yeni görevine başlayan Dr. Öğr. Gör. Can Demiralı’ya başarı dileklerini iletti. Başkan Talay, belediye olarak ilçedeki eğitim kurumlarıyla her zaman iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini de vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi