Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural, iştiraki olunan Marmara Ürün Piyasası Aracı Kurumu (Marmara ÜPAK) tarafından gerçekleştirilen 2025 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı. Tekirdağ Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, kurumun faaliyetleri ve gelecek dönem hedefleri ele alındı.

Genel kurulda, Marmara ÜPAK’ın 2024 yılı çalışmaları değerlendirilirken, mali ve idari konular görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca kurumun önümüzdeki dönemde yürüteceği çalışmalar ve stratejik hedefleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Muhtara Aile Odaklı Sosyal Hizmetler Anlatıldı
Muhtara Aile Odaklı Sosyal Hizmetler Anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Başkan Vural’ın da katılım sağladığı toplantı, bölgedeki ticaret borsaları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve ürün piyasalarının daha etkin şekilde işlemesine yönelik değerlendirmelere sahne oldu. Genel kurulun, paydaş kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sunduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi