Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Yeni ve Şarlı ailelerinin evlatları Ayça ve Ümit çiftinin düğün merasimine katıldı. Genç çiftin hayatlarını birleştirdiği bu anlamlı günde aileleri ve davetlileri yalnız bırakmayan Başkan Yayla, düğün töreninde vatandaşlarla bir araya gelerek çiftin mutluluğuna ortak oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen merasimde ailelerle sohbet eden Başkan Yayla, Ayça ve Ümit çiftinin bu özel gününde yanlarında olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Düğün programında genç çifte iyi dileklerini ileten Başkan Yayla, Ayça ve Ümit’e ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Ailelerin çocuklarının en önemli günlerinden birinde sevinçlerini paylaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Yayla, Yeni ve Şarlı ailelerini de gönülden tebrik etti. Genç çiftin kuracağı yuvanın sevgi, saygı ve huzur içerisinde sürmesi dileğinde bulunan Başkan Yayla, evliliklerinin her iki aile için de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
Başkan Yayla, düğün merasiminin ardından Ayça ve Ümit çiftine ömür boyu mutluluk dileyerek aileleri tebrik etti. Genç çiftin yeni hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice güzel günler yaşamasını temenni eden Başkan Yayla, ailelere de hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleştirilen düğün merasimi, ailelerin, yakınların ve davetlilerin katılımıyla mutluluk dolu anlara sahne oldu.




