Başkan Yayla, Nilgün ve Görkem Çiftinin Nikâhını Kıydı
Başkan Yayla, Nilgün ve Görkem Çiftinin Nikâhını Kıydı
İçeriği Görüntüle

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Akdağ ailesinin evlatları Behlül Akdağ'ın sünnet düğününe katılarak ailenin bu anlamlı günündeki sevincine ortak oldu. Düzenlenen sünnet düğününde aile bireyleri ve davetlilerle bir araya gelen Başkan Yayla, Akdağ ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sünnet düğününde Behlül Akdağ ve ailesini tebrik eden Başkan Yayla, çocukların bu özel günlerinin aileler için unutulmaz anılar arasında yer aldığını belirtti. Davetlilerle sohbet eden Başkan Yayla, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

Başkan Yayla, Behlül Akdağ'a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür dileyerek vatana ve millete hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu. Program, davetlilerin iyi dileklerini iletmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi