Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Selamet ve Adıgüzel ailelerinin evlatları Yaren ve Enis çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftin en özel gününde mutluluklarına ortak oldu. Aile bireyleri, yakınları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen düğün merasiminde birlik ve beraberlik görüntüleri yaşandı.
Başkan Yayla, düğün töreninde genç çifti tebrik ederek Yaren ve Enis'e bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti. Yeni kurulan yuvanın çift ve aileleri için hayırlı olmasını temenni eden Yayla, evlilik hayatlarının sevgi, saygı ve anlayış içerisinde geçmesini diledi.
Selamet ve Adıgüzel ailelerini de gönülden tebrik eden Başkan Yayla, genç çiftin bu anlamlı gününde yanlarında olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Davetlilerle bir araya gelerek ailelerin sevincini paylaşan Yayla, düğün merasiminin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.




