Büyükkarıştıran'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor Büyükkarıştıran'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, kendisini ziyarete gelen kız çocuklarının futbol takımı oluşturulması ve kurs açılması talebine olumlu yanıt vererek, verilen sözü yerine getirdi. Başkan Yayla, Ahmet Can Yamak hocanın öncülüğünde kız futbol kursunu başlattıklarını duyurdu. İlk antrenmanlarında kız çocuklarına eşlik eden Başkan Yayla, bu girişimin gençlerin spora olan ilgisini artıracağını ve sporla bağlarını güçlendireceğini belirtti.

Kursun başlamasıyla birlikte, kız çocukları hem futbolun temel becerilerini öğrenme hem de takım ruhunu pekiştirme fırsatı bulacaklar. Ahmet Can Yamak’ın rehberliğinde düzenlenen antrenmanlarda çocuklar, spor yapmanın yanı sıra sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinme şansına sahip olacaklar. Başkan Yayla, gençlerin sporla iç içe olmalarını teşvik ederek, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, ‘’Ziyaretimize gelip bizlerden kız futbol takımı oluşturulmasını ve kursunu isteyen kız çocuklarımıza verdiğimiz sözü yerine getirip, kursumuzu Ahmet Can Yamak hocamız ile başlattık. İlk antrenmanlarında da kendilerine eşlik ettik. Çocuklarımızın, gençlerimizin spora olan bağını daha da güçlendireceğiz imkanlarını arttıracağız.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner