Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Öznur Şamandar Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan Gökgöz ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette yüksekokulun çalışmaları ve öğrencilerin durumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Yayla, okul yöneticileriyle gerçekleştirdiği görüşmede Babaeski Meslek Yüksekokulu ve öğrenciler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette eğitim hayatının yanı sıra öğrencilerin ihtiyaçları ve yüksekokulun çalışmaları üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Ziyaretin ardından Başkan Yayla, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Öznur Şamandar Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan Gökgöz’e nazik misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.




