İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlar kuruma noktasına geldi
İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlar kuruma noktasına geldi
İçeriği Görüntüle

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede bölgesel konular, yerel yönetim çalışmaları ve iki belediye arasındaki iş birliği imkanları değerlendirildi.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Yayla, yapılan istişarelerin ardından gündemdeki projeler üzerine planlamalar yapıldığını ifade etti. Belediye hizmetlerinde karşılıklı dayanışmanın önemine vurgu yapan Yayla, “Bizleri en güzel şekilde ağırlayan kıymetli Başkanımız Ersan Çölgeçen’e ve değerli abisine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Babaeski ve Büyükmandıra belediyeleri arasında yürütülecek ortak çalışmaların, bölge halkına daha etkin hizmet sunulmasına katkı sağlayacağı ifade edildi. Başkan Yayla, yerel yönetimler arasındaki bu tür iş birliklerinin Kırklareli’nin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi