Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Bosphours Fabrikası İnsan Kaynakları Uzmanı Buse Kirez ile Üretim Mühendisi Onur Berktaş’ı makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette ilçedeki istihdam olanakları, üretim kapasitesi ve iş birliği alanlarına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Yayla, Babaeski’nin gelişimi ve vatandaşların istihdam imkanlarının artırılması amacıyla kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışmaya önem verdiklerini ifade etti. Görüşmede ilçede yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildiği belirtildi.

Ziyarette üretim süreçleri, sanayi alanındaki gelişmeler ve istihdama katkı sağlayacak projeler de ele alındı. İlçenin ekonomik yapısının güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı görüşmenin verimli geçtiği ifade edildi.

Kaymakam Özderin’den Pınarhisar’da Esnaf Ziyareti
Kaymakam Özderin’den Pınarhisar’da Esnaf Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Başkan Yayla, nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı Bosphours Fabrikası yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi