Pehlivanköy Kaymakamı  Fatma Ballı, Ramazan Bayramı'nın milletimizin temel değerlerinin sergilendiği, milli ve dini duyguların pekiştiği önemli günler olduğunu belirtti. Ramazan ayı boyunca ibadetlerle birlikte sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Ballı, yardıma muhtaç insanlara şefkat eli uzattıklarını dile getirdi. Ballı, İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personel ve vatandaşların Ramazan Bayramı'nı içten dileklerle kutladığını belirterek sevgi ve saygılarını ileterek şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Mübarek Ramazan ayı boyunca hem bedenimizi hem de ruhumuzu yerine getirdiğimiz dini vecibeler ile zirveye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bunun yanında sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştık.

Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm memur ve amirlerimiz ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay